Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πως ένα μπλουζάκι μπορεί να σε "κάψει"!


Στο facebook ανήρτησε περήφανη τη φωτογραφία με το νέο της μπλουζάκι, κάτι όμως που προκάλεσε την οργή του πρώην συζύγου της, με αποτέλεσμα να αρχίσει μία ιδιότυπη δικαστική μάχη! Δικαστής στη Μαδρίτη άκουσε τα δύο μέρη και δικαίωσε τον άνδρα, επιδικάζοντάς του αποζημίωση 2.000 ευρώ κι επιπλέον επιβλήθηκε στη γυναίκα πρόστιμο 240 ευρώ. Τι ακριβώς συνέβη;


Το 2009 ο νυν σύντροφός της της έδωσε δώρο ένα T-shirt με το μήνυμα «Ο πρώην σύζυγός μου είναι μ......ς». Η γυναίκα φωτογραφήθηκε κι ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο facebook. Το είδε ο πρώην κι έγινε... ταύρος. Της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, λέγοντας ότι με αυτό το μήνυμα θίγεται η αξιοπρέπειά του και αμαυρώνεται η φήμη του.






Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για την πράξη της και το δικαστήριο της επέβαλε αρχικά αποζημίωση 2.000 ευρώ και 240 ευρώ πρόστιμο, ενώ έπειτα από έφεση το ποσό της αποζημίωσης μειώθηκε στα 1.000 ευρώ και της επιβλήθηκε 8ήμερος κατ’ οίκον περιορισμός. Η γυναίκα στο άκουσμα της ετυμηγορίας ξέσπασε σε κλάματα, καθώς, όπως είπε, επρόκειτο για ένα αστείο και δεν είχε σκοπό να βλάψει τον πρώην σύζυγό της. Επίσης, δήλωσε ότι μηνιαίως αμείβεται με 700 ευρώ και δεν διαθέτει το ποσό να αποζημιώσει τον άνδρα. 


Πηγή: Daily mail, real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου